Bitar som faller på plats!

Det är inte svårt att börja dra på smilbanden igen, fan, det bubblar ju i magen! Och nej tyvärr, jag är inte kär, ännu... Om än det vore en total lycka att kunna erhålla krälek i detta nu. Men men. Till saken hör i alla fall att nu är ju sommaren verkligen här, på allvar, med skinande sol, relativ värme och framförallt med det sköna humör den skänker människorna omkring oss. Det lyser om folk, dom skiner verkligen, dom strålar och är vackrare och bättre på många sätt, än någonsin.

Detta simpla faktum tilltalar mig. Sommartider i all ära, det är en underbar känsla som sprider sig! Att det kan vara så underbart att låta sig träffas av solens strålar. För mig blir det som att bli uppladdad, att alstras med energi att göra vad fan du vill med. Skönt. Det är inte så att man sprudlat av denna vara under vinterhalvåret...

Vidare kan jag tycka att sommaren tar fram det bästa hos mångt och mycket, vilket jag redan nämnt. Jag ser så pass många fördelar, börjar fundera på om det är till ett solens land man ska omplacera sig så småningom. I alla fall då ekonim säger så!

Så kort sagt, nu är tiden kommen. Njut som bara den, för det gör jag, mår bra nu! Hade tänkt göra det ett tag och det finns ytterst få saker att stoppa mig ifrån det. Håller denna känsla i sig är jag en synnerligen harmoniskt man med mycket ge. Sköt dig för fan! Ciao!

Med Vänliga Hälsningar, Kim!

Leker med orden! ^^,


Struggle is my name
I'm the name of the game
Living life as a star
Not close, yet far

Still will be unknown
Without staying alone
Have chosen this path
Away from the throne

The way that I feel
Respect to your nearest
So clear to me
Kill for your dearest

Put trust to an instinct
Let it explode
Like pull the trigger
Click, bang and reload

My victory still waits
Still not crossed lines
Raged up with hate
Spitting out this rhymes

"Vi börjar där...!" // MVH Kim


Men vad hände...!?

Så var en helg till ända, en mycket lång sådan känns det som, och händelserik! Damn alltså. Gjorde ju helg redan i onsdags i och med att jag då hade jobba färdigt för veckan, med undantag Furuborg som jag är på varje fredagkväll. I alla fall, har sedan dess gjort ärenden och sånt som göra ska. Du vet, bor man hemma ska man fan göra någon nytta också... SUCK! ^^,

Men men, inte vara bitter nu. Veckan som gick flöt på bra. Jag finner stor glädje och må-bra-känsla i att ha börjat springa igen. Dock i små doser och tyvärr inte så långt. Konditon, pollen/all-jävla-möjlig-allergi-skit/en alldeles för tung kropp motarbetar, men det ser jag då bara som en utmaning! ;)

Vidare smids det sommarplaner runt omkring mig. Dock verkar jag bli den som blir kvar hemma. Har ju lite att fixa och dona med. Fick jobb över PDOL, pest eller kolera återstår att se. Men bra pengar som ska nyttjas väl närmare hösten/skolstarteb är då tanken! Dock behöver man inga egentliga eller så där speciella sommarplaner tycker jag... Skönt att ta det som det kommer, jag menar, sommar i Pite är fan inte överskattat, det är O-Upplevt!? ^^, Sug på den va! ;)

Min vän Oskar kommer dessutom hem, tänkte, om han själv vill, tillbringa kvalitetstid med honom och prata framtidsdrömmar och livet, för att tala om hur mycket vi ska leva...! Saknar den mannen i mitt liv och vardag!

I sommar ska mycket göras o-gjort känns det som, har ju sökt skola till hösten, och jag vill verkligen komma in. Sommar i Pite känns som ett bra farväl, en bra avrundning eller säg vad fan ni vill men nu sticker jag. Lite så.

I lördags hade vi lagfest. Därav en sjukt konstigt inlägg av mig själv igår, var bakis och bitter, fylld av anti-klimax och ångest... Eller, så inte. Fan, jag hade ju kul, mitt lag är helt OK, mina vänner underbara, staden fylld med vackra flickor, och jag blev riktigt jävla full! ( Viktigt! ^^,) Nää, eller joo. Fan det är skönt att bara släppa lös riktigt ordentligt ibland, men, nu får det gärna dröjja ett tag... Haha! Blir så sjuuukt bakis, inte coolt, inte skryt, inte häftigt, bara jättedåligt men rätt bra. Tror du man vill bli jättefull ofta eller!? Sprit är farliga grejjer...

Så, för att klarlägga lite grejjer från den gångna helgen, helt OK säger jag, helt OK. Och ifall jag har betett mig underligt, berätta gärna så reder vi ut det hela! ^^,

Simma Lugnt! // MVH Kim

I will always love you!

Är det så himmla simpelt, fungerar det verkligen så, tror fan inte det! Hur många känner man inte som lovat dessa ord, dyrt och heligt till sin käresta för att sedan håna både orden, innebörden och betydelsen av orden och i slutändan den andra parten...!?

Hur kan man ta så lätt på saker och ting, med inte sagt att man ska gräva ner sig för minsta lilla. Men för helvete, vars finns respekt, vars finns moral och vart finns ansvar. Jag tar gärna ansvar... Usch, känns riktigt trisst det här alltså. Vem vill vandra ensam, då man kan gå två och två. Delad glädje är ju dubbel glädje, är det inte så det ska vara!?

Min känsla säger mig, att "With You", med dig, då kommer det kännas bra. Jag vill det i alla fall. Det är min önskan, min föhoppning och min dröm. Kan ju det här nu, vet att det saknas något, orkar inte vara hård och besynnerlig...
Vill kramas för fan, mysa, visa kärlek öppet och intimt.

Ääh, skjut mig, ja ork it!



The Seven Nation Army!

Begreppet får nu en innebörd, långt ifrån revolutionerande, men ack så viktig för mig, bara mig! Nää, men nu jävlar tänkte jag, det är ju vi. Det är ju vi som är "dom", armén, och sommaren är vår. Fatta grejjen, nu har man ju något att gå på, att leva för och att sträva efter. Eufori får bli min tändvätksa, lycka min strävan, mental orgasm mitt mål.

Nu vill jag fan i mig ha mer. Lagom räcker inte, har passerat den gränsen nu, vill inte vända tillbaka. Trappstegen känns övervinnerliga, berget är inbjudande, vinden har jag i ryggen och solen värmer behagligt. Det är jag som bestämmer, inser du fördelarna!?

Jag vill ha mer! Sommar i Pite, runt knuten som man säger, skönt. Livslusten tillbaka. Det går bra nu.

Du är din egen lyckas smed! // MVH Kim (Återkommer på ämnet...)

My life, Remix' ^^,

Jaa, alltså, fundering, eller snarare frågeställning.

Vem har skönast/bäst sex!? Homosexuella eller Heterosexuella...

Personligen gjorde jag följande amatörbedömning:

Jag konstaterar att vid sex mellan 2 olikkönade, alltså en man och en kvinna, (Vad annars!?) så är det ofta så att mannen kommer och har skönt sex vid vaginalt sex men att kvinnan ofta behöver stimuleras extra med tunga/fingrar för att få sin.

Alltså, då 2 kvinnor har sex är oddsen rätt sköna då det kommer till kvinnans orgasm. Right!?

Betänkt då följande, mannens G-punkt sitter i anus... Fan vad niiice! ^^,

Suck, jag tror jag mår riktigt dåligt alltså, måste bort från Aditro...!

"All kärlek är vacker" Citat från Valborgsfirande i Uppsala -08! MVH // Kim

RSS 2.0